Skip to main content

Mahdollistamme kiireettömän ambulanssikuljetuksen tuhansiin laitoksiin ja koteihin pitkällä ja ammattitaistoisella kokemuksella!

EMA Ensihoidon ambulanssi hoitaa sinut paikasta toiseen.

Tilauskeskuksemme palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Puhelimeemme vastaa terveydenhuollon ammattilainen, joka arvioi kuljetuksen kiireellisyyden.
Tilaa kiireetön sairaankuljetus ambulanssilla:

Tilaa vaivatta kuljetus samalle päivälle tai myöhempään ajankohtaan. Voit soittaa meille ympäri vuorokauden 24/7 yllä olevaan palvelevaan palvelu- ja tilauskeskuksemme numeroon. Halutessasi voit täyttää alla olevan sähköisen tilauskaavakkeen.

Haluttu aika ja päivä
Huomioon otettavat asiat noutopaikkaa ja määränpäätä ajatellen (mm. ovikoodi, ajo-ohjeet.).

Kiireettömästä sairaankuljetuksesta

Tiesithän, että kiireettömän sairaankuljetuksen voi tilata silloin, kun potilas tai sinä itse tarvitset ambulanssikuljetuksen esimerkiksi sairaalaan eikä kyseessä ole hengenhätä. Voit myös tilata kiireettömän sairaankuljetuksen jo etukäteen esimerkiksi lääkärikäyntiä varten. Me mahdollistamme kiireettömän ambulanssikuljetuksen tuhansiin laitoksiin ja koteihin pitkällä ja ammattitaistoisella kokemuksella! Jos et ole varma, millaista palvelua sinä tai läheisesi tarvitsette, ole yhteydessä suoraan meihin , niin autamme eteenpäin.


Kela-korvauksesta

Meillä on käytössä suorakorvaussopimus Kelan kanssa ja laskutamme kuljetuksesta suoraan Kelaa. Omavastuulasku tulee asiakkaalle myöhemmin postissa, joten rahaa kuljetuksen aikana ei tarvita. Kela korvaa sairaankuljetuksen, kun kuljetusmuoto on tarpeellinen, kyseessä on sairauden hoidon vuoksi tehty matka ja kuulut Kelan korvattavuuden piiriin Suomessa asuvana (Kelan sivuilla lisätietoa heidän kriteereistään).